pondělí 7. března 2016

What I ate I.

Kdekoliv na jakémkoliv blogu vidím tyto články, tak jsem hrozně šťastá. Tyto typy článků hrozně miluju ♥ A přiznejte se, kdo ne? :D vzhledem k tomu, že si jídlo fotím už hrozně dlouho a mám fotek celkem zásobu, tak ze začátku čekejte nějaké starší fotky :D samozřejmě to budu střídat, něco nového, něco staršího :) Kdyby jste na něco chtěli recept, stačí napsat a když si vzpomenu nebo ho najdu, napíšu Vám ho s radostí. Myslím, že toto kecání by stačilo a jdeme na fotky!





Toto bylo moje první přidání tvarohu do těsta. Vždycky jsem ho radši snědla samotný než abych ho někam dala :D Ale buchta špatná nebyla, ještě jsem ji posypala vysokoprocentní čokoládou, třtinovým cukrem a kokosem.



Tohle byla jedna z mých nejoblíbenějších dřívějších snídaní. Lívance z vloček, vejce, mléka a nadrcených oříšků, podávané s nastrouhaným jablíčkem a čajíkem.



No tak se přiznejte! Kdo nemiluje po ránu chuť teplých toustů? Ten rozehřátý sýr, mňam. Dělala jsem si je i nedávno a jsou prostě nejlepší. Vysokoprocentní šunka, 30% sýr eidam, trochu toho normálního kečupu no..:D a mrkev.





A máme tady jeden z mnoha školních obědů v krabičce. Kopa celozrnných těstovin, "omáčka" z červené řepy (uvařila jsem červenou řepu a rozmixovala s cottage) a hromada 30% eidamu, protože s ním, je všechno lepší :D





Byla houbová sezóna a mě to rozhodně nevadí. Miluju smaženici. To mi připomíná, že už jsem ji dlouho neměla a měla bych si jít koupit houby. Jen houby, cibulka, trochu másla a vajíčka.






Tohle byl můj první pokus vařit čočku a dopadla výborně! Podle maminčina domácího receptu jen jsem dala celozrnnou mouku a míň másla.





Víkendová snídaně, nejlepší palačinky!! Kakaové palačinky se schovaným tvarohem a přelivem z jahod. Recept najdete zde :)




Tvarohové knedlíky se zkaramelizovaným jablíčkem. Největší mňamka!! Recept se tu určitě vyskytne :)


Toto myslím byl hokus pokus. :D je to z vloček, medu, tvarohu a na více si nevzpomenu :D Dala jsem si to s přednídávkou a domácí marmeládou, další skvělá snídaně ♥



 Tak toto byla nejlepší ulejváčská snídaně! Ten den jsem se vykašlala na školu, i ty lumpe jeden, a pořádně si se snídaní vyhrála. Jsou to banánové palačinky se zkaramelizovaným jablíček, skořicí a vlašákama. Jak vidíte podle pozadí, bylo to před Vánoci :D


 Další hokus pokus - špenátové palačinky plněné sýrem a vysokoprocentní šunkou. Nebylo to tak špatné, ale příště to nějak zkusím vylepšit. :D


Když má člověk chuť na něco extra čokoládového. Moc moc vloček, kakao, 2 čtverečky vysokoprocentní čokolády a strouhaný kokos. Rozhodně si jí teďka někdy zase udělám :D




Brambory pečené v troubě, byly to skoro až hranolky, trochu hodně jsem to spálila :D nevadí, chybami se člověk učí. Polité rozpuštěným máslem s česnekem a solí, byla to mňamka.

Tak myslím, že pro začátek by to stačilo. Doufám, že jste se aspoň něčím málo inspirovali. :)


4 komentáře:

Děkuji za návštěvu a jakékoli milé ohlasy! ♥ Každý komentář si pečlivě čtu a vytvoří mi úsměv na tváři :) ♥